Kulturcafé: ”Mellem himmel og jord” film om maleren Carl Henning Pedersen

Onsdag d. 23. februar 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Rita
20 kr.

Denne eftermiddag viser vi filmen om kunstneren Carl- Henning Pedersen. I filmen "Mellem himmel og jord - der hvor stjernerne bor" fortæller den nu afdøde, berømte kunstner sin livshistorie, og vi følger hans arbejde i atelieret på Frederiksberg og i hans hjem i Bourgogne i Frankrig.

Carl-Henning Pedersen har bl.a. lavet udsmykningen i Ribe Domkirke, som vi besøgte på en sogneudflugt i 2021.

Filmen varer en lille time og der serveres kaffe og brød.

Vi har Kulturcafé hver onsdag og her taler vi om religion, kirker, kunst og kultur. Du kan komme som du har lyst - du behøver ikke at komme hver onsdag. Det koster 20 kr. for kaffe og brød. Vi tager også indimellem  på udflugter og til forskellige arrangementer.

Tilmeld dig NYHEDSBREVET og hold dig orienteret om aktiviteterne i Davids Kirke.