Kulturcafé - Bag jerntæppet - et liv med ufrihed og kontrol

Onsdag d. 16. marts 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Birgitte Christiansen
20 kr.

Birgitte Christiansen har gennem mange rejser til Østeuropa fået et indgående kendskab til området og denne eftermiddag fortæller hun om et liv med ufrihed og kontrol på den anden side af jerntæppet.

Der bliver på mødet også en kort introduktion til udflugten næste uge til Ballerup og Måløv kirker.

Til den ugentlige Kulturcafé taler vi om religion, kirker, kunst og kultur. Vi tager også på udflugter sammen. Deltagelse 20 kroner for kaffe og brød - dog betales ekstra ved særlige arrangementer og udflugter. OBS: Forudgående tilmelding til udflugter nødvendig.

Tilmeld dig NYHEDSBREVET og hold dig orienteret om aktiviteterne i Davids kirke.