Kulturcaféen: På besøg i præstegården

Onsdag d. 25. maj 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00

I præstegårdshaven fortæller Helena Hauge om haven og dens mange blomster og planter. Der serveres kaffe, jordbærkage og et glas rosévin. Man tilmelder sig ved at skrive en mail til Helena på hhau@km.dk eller ringe på 40402014. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser på max 30 personer.

Kulturcaféen er en eftermiddagshøjskole med skiftende temaer. Vi taler om religion, kirker, kunst og kultur. Vi tager også på udflugter. Det koster 20 kr. per gang, dog betales ekstra ved særlige arrangementer og udflugter. OBS: Forudgående tilmelding til udflugter nødvendig.

Tilmeld dig NYHEDSBREVET og hold dig orienteret om aktiviteterne i Davids Kirke.