Kulturcafé: Udflugt til Nivaagaards Malerisamling

Onsdag d. 18. maj 2022, Kl. 10:00 til kl. 15:00
235 kr. incl. frokost

Denne onsdag tager Kulturcaféen på heldagsudflugt til Nivaagaards Malerisamling med efterfølgende frokost.  Vi slutter dagen med kaffe og kage ved hjemkomsten til kirken. Pris: 235 kr. incl. frokost på museet.Tilmelding til Rita i Kulturcaféen den 11. maj.

Davids Kirkes Kulturcafé er en eftermiddagshøjskole med skiftende temaer. Vi taler om religion, kirker, kunst og kultur. Vi tager også på udflugter. Deltagelse per gang: 20 kr. Dog betales ekstra ved særlige arrangementer og udflugter. OBS: Forudgående tilmelding til udflugter nødvendig.

Tilmeld dig NYHEDSBREVET og hold dig orienteret om aktiviteterne i Davids kirke.