Babymassage og let zoneterapi: "Babysøvn"

Fredag d. 26. november 2021, Kl. 09:00 til kl. 11:00
Belinda D. Sørensen & Helena Hauge
Kr. 900

Babymassage og let zoneterapi i Davids kirke, Koldinggade 11.

Jeg hedder Belinda D. Sørensen og jeg er stifter af dette babymassage univers, BabymassageDanmark. Jeg er uddannet babymassage instruktør, og støttet op af min uddannelse som pædagog har jeg mange års erfaring med børn. I samarbejde med sognepræst Helena Hauge og Davids kirke tilbyder jeg et hold på max 10 babyer, hvor I forældre vil lære at give jeres børn massage og let zoneterapi. Kurset består af 3 gange med forskellige temaer.

D. 24. Sep. : Klassisk babymassage

D. 29. Okt.: Babymave

D. 26. Nov. Babysøvn

Jeg glæder mig til, at undervise jer og give jer en unik og nærværende stund sammen med jeres baby, hvor I vil opdage hvor givende babymassage og zoneterapi kan være for tilknytningen til jeres aller dyrebareste. Udover et par hyggelige timer, vil I også få konkrete redskaber som I kan bruge derhjemme hvis fx jeres baby ikke kan sove, er urolig eller har forstoppelse.

For mig er det vigtigt, at alle føler sig velkommen, godt tilpas og trygge. Derfor er der altid rum til, når baby skal ammes, skiftes, gåes rundt med eller hvad det end kan være. Kurset er på babys præmisser og bagefter er der forældre hygge med kaffe, te og boller fra Davids kirken til dem som har lyst. Det smukke rum i Davids kirke er oplagt til min undervisning og der er fine puslefaciliteter i de tilstødende lokaler.

Pris: 900 kr. pr. familie for hele kurset. Betales inden kursusstart via mobilpay på tlf. 21155652. Navnet er Belinda Darling Sørensen. Husk at skrive babys navn ved tilmeldingen. Du kan også tilmelde dig via blanketten ”babymassage” på www.davidskirke.dk

Tid: Ca. kl 9.00 og så er der forældre hygge kl. 10.00

Jeg håber at vi ses,